אודות החברה

בשנים האחרונות מבינים – הן היצרנים והן הצרכנים – שנושא התזונה הבריאה אינו טרנד חולף, והוא משפיע על איכות חיינו לאורך זמן. עלינו מוטלת האחריות, ליזום, לפתח ולהנגיש לצרכן מוצרים בריאים, מזינים ואיכותיים יותר.
נעים להכיר,
שמי הדס יריב, קרוב לעשרים שנה אני פועלת בשיתוף פעולה עם החברות המובילות במשק במטרה לשפר את המזון שלנו.
אני מאמינה שעבודה נכונה נעשית באמצעות תקשורת פתוחה עם מכלול הגורמים בארגון. לצורך כך אני יודעת לדבר כמה שפות.
במומחיותי מחברת בין התחום המדעי לתחום השיווקי. בכובעי המדעי אני טכנולוגית מזון (B.Sc סיום תואר בהצטיינות) ותואר שני מחקרי בתזונה (M.Sc). מובילה תהליכי פיתוח מוצרים ומכּירה לעומק את תחומי הפיתוח, חומרי הגלם, הנחיות תזונתיות ורגולציה.
בכובעי השיווקי אני בעלת תואר שני במנהל עסקים (MBA) ובוגרת קורס מנהלי אחריות תאגידית ב"מעלה", מלווה מהלכים שיווקיים ותקשורתיים להגברת המודעות למוצר ולקטגוריזציה שלו בקרב קהלי היעד.
מאמינה בשני ערכים מרכזיים – ידע ושקיפות. באמצעותם ניתן ואפשר לשלב בין בריאות, תזונה ואחריות תאגידית בכל ארגון.
התפקיד שלי הוא לייצר הבנה אמיתית של משמעות השילוב הזה, במישור התזונתי, השיווקי, התקשורתי והתקציבי. רק מתוך הסתכלות אסטרטגית ומקיפה אפשר להשיג קבלת החלטות מיטביות וחיבור נכון בין מערך השיווק ויחסי הציבור לבין הפעילות התזונתית.
מאחורי קרוב לעשרים שנות ניסיון בתעשיית המזון והתרופות ומעל שבע שנות ניסיון בפיתוח וחדשנות בתעשיית ההייטק בתפקידים מגוונים: מטכנולוגית מזון בתחום פיתוח מוצרים, דרך ניהול מערך הבטחת האיכות, ניהול תחום הבריאות וניהול משברים תקשורתיים, וכיום אני משתלבת כחלק אינטגרלי בתהליכים הארגונים של כל שותפיי העסקיים.
המוטיבציה שלי מגיעה מאהבה גדולה לתחום שבזכותה אני יוזמת ופועלת בהתמדה, מעמיקה ומתעדכנת בחידושים בארץ ובעולם ומחוברת לחזון שמוביל כל אחד מהתהליכים.

מה דעתכם שניפגש?

מפיתוח מוצרים ועד תקשורת שיווקית, ליווי חברות וסטארט-אפים בעולמות המזון והתזונה.